Branding

Vi hjälper dig ta fram en brandingprofil för ditt företag.

Därför är branding viktigt

Ditt varumärke är det viktigaste sättet du kommunicerar med dina kunder. Hur kunder associerar till ditt bolag, produkt eller tjänst är avgörande. Hur vill du att ditt varumärke ska kännas när det omnämns?

  • Enkel och modern design som fungerar på alla platser
  • Utseende och känsla som förmedlar ert budskap
  • Boosta er försäljning med strategiska branding-val

Vår process

En bra hemsida och ett bra varumärke adderar värde för dina kunder. Vi hjälper dig addera värde i varje del av processen.

Utforskning

Att välja brand och varumärke tar tid. Vi börjar med en bred utforskning av vad ni vill åstadkomma, förmedla eller förädla.

I denna process kan vi även ta fram marknadsbudskap, ledord och personas för att tillsammans hitta rätt formspråk för ert brand.

Next Process

Sketcher

Vi sketchar upp alla våra idéer och om ni vill får ni vara med i detta stadie. Tillsammans eller på egen hand så utformar vi de grova linjerna som så småningom ska bli ert brand, er logotyp och ert varumärke.

Du får själv bestämma hur involverade ert företag ska vara i denna process.

Next Process

Digitalisering

Vi omvandlar era förädlade sketcher till digitala format. Sketcherna optimeras individuellt för alla format där de kan tänkas användas, från traditionellt tryck till hemsidor, appar eller något helt annat.

Till detta behöver vi specificerat från er de huvudsakliga kanaler där ert företag kommunicerar.

Next Process

Färg

Färgsättning är en viktig del av branding-processen och vi lägger stor vikt i att hitta rätt färger för ert företag.

I slutändan når färgerna de digitaliserade produkterna från steget innan och en färgmall tas fram för framtida användning och förädling.

Next Process

Färdig Design

Vi levererar ert brand och logotyp i alla beställda format. Ni får självklart 100% äganderätt av designen, alla format färger och intellektuellt innehåll.

Låt oss fortsättningsvis sköta utvecklingen av ert brand eller gör det på egen hand – med äganderätt kan du enkelt välja hur du vill fortsätta.

Next Process

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev